CURRICULUM

Perfil informàtic

Llicenciat en Informàtica de Gestió per la Universitat Politècnica de València en 1998. Experiència de treball a València, Pais Basc i Alemanya com a analista de bases de dades, professor en Administració de Sistemes Informàtics Linux/Windows i Tècnic de Xarxes i Sistemes en Ubuntu/CentOS Linux i Windows Server.

Perfil dansístic

Titulat superior en Coreografia i Tècniques d'Interpretació, especialitat Dansa Contemporània pel Conservatori Superior de Dansa de València en 2013. He rebut classes de dansa contemporània i dansa contact-improvisation de, entre altres, Laura Marini, Toni Aparisi, Christine Cloux, Idoya Rossi, Joan Bernat Pineda, Eva Bertomeu, Lorenza di Calogero, Noelia Miñana, etc. El meu projecte fi de carrera anomenat Dansa Sensorial es va centrar en l'estudi dels moviments psicosomàtics autònoms en un estat de silenci, foscor i immobilitat. A hores d'ara, m'interesse per la fusió de la dansa contemporània amb tècniques acrobàtiques, la capoeira i la dansa contact així com també l'us terapèutic del movimient corporal i la dansa per a la rehabilitació física de persones amb discapacitat adquirida pel mode de vida convencional.

Perfil terapèutic corporal

Me he format en les següents tècniques terapéutiques:
- Sanació prànica a través del massatge subtil i la imposició de mans (Mètode propi)
- Estiraments de Cadenes Musculars (Mètode de J.R.Gomariz. Format amb J.R.Gomariz)
- Parells biomagnètics (Mètode d'Isaac Goiz. Format amb Mercedes Soto)
- Reiki Usui (Mètode Mikao Usui. Format amb Elisa Arnal)

CONTACTE I PREUS

Si t'interessa una sessió amb mi, pots posar-te en contacte amb mi, enviant un missatge a info(arrova)manuparedes(punt)com
Els meus servicis són gratuïts i/o s'intercanvien per altres bens o serveis a través de troc directe o a través de troc indirecte mitjançant una de les dues xarxes de troc amb moneda social en què estic inscrit: SOL (http://www.sostenibleycreativa.es/sol) o CES Horta Nord (https://www.community-exchange.org/joinexchange.asp?country=ES)

NOTES LEGALS

Aquesta web no ofereix cap tipus de servei digital comercial o de pagament, sent el resultat d’una iniciativa totalment personal i sense ànim de lucre que publique sota una llicència Reconocimiento-No comercial-Compartir con la misma licencia 2.5 España de Creative Commons. Totes les fotografies exposades són fotografies pròpies, donades per a la seua publicació per part dels seus titulars, de domini públic o extretes de http://commons.wikimedia.org.

Creative Commons License