La tècnica d'Estiraments de Cadenes Musculars(R) ha sigut creada per Jorge Ramón Gomaríz i està basada en els principis i pràctiques que procedeixen d'altres mètodes corporals com Mézierès, Gimnàstica Holística de la Dra. Ehrenfried, Anatomia per al Moviment, Streching Global Actiu i el Mètode de Cadenes Musculars G.D.S.

Es tracta d'una pràctica corporal precisa i senzilla, basada en l'estirament suau i sostingut de les cadenes musculars que habitualment es troben més sobrecarregades. La seua finalitat és contribuir a l'equilibri corporal relaxant tensions profundes.

El manteniment continuat de tensió i sobrecàrregues musculars, també anomenat hipertonia, produeix a la llarga un acurtament dels musculs alhora que amaga negativitats allotjades al nostre subconscient.

En cert sentit, aquesta tècnica pot considerar-se un mètode de meditació en moviment, la practica habitual de la qual pot conduir a la sanació de problemes físics i psicològics. Si t'interessa que faça alguna sessió en el teu centre, posa't en contacte amb mi.