La dansa Contacte-Improvisació és una disciplina corporal que treballa a partir del registre i l'exploració de les forces físiques per a portar-les al moviment, la improvisació i la dansa. El pes, la gravetat, les empentes, els suports, l'equilibri-desequilibri, l'acceleració, el punt de contacte i els sentits, són el material de treball a partir del qual se expressa i es comunica un ballarí amb l'altre, amb si mateix, amb l'espai. 


Rodar, caure, respirar, botar i lliscar pel contorn d'un altre cos, perdre la noció del temps, aguditzar els sentits, despertar les emocions i compartir moments irrepetibles improvisant. La comunicació i el moviment es genera a través d'un punt de contacte amb una altra persona/s sense saber cap a on et portarà.

En eixe sentit, la dansa CI pot considerar-se com una tècnica de meditació en moviment on, en estar atent de les sensacions corporals i viure el present, el moviment amb els altres flueix de manera natural i harmònica, convertint-se en un poderós mitjà d'alliberació i sanació corporal-mental. Si t'interessa que organitze alguna classe o jam session de CI en el teu centre, posa't en contacte amb mi.